2011. december 30., péntek

Zooloretto-AQUARETTO 2007 év játéka ÚJ! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


Igazán élvezetes családi játék az Ünnepekre!
FONTOS!! Amennyiben szereted a stratégiai társasjátékokat nézz körül aukcióim között, mert eladásra kínálok Karácsony előtt még Monopolyt,  Carcassone-t 4 kiegészítővel (2001 Év játéka! ),  Alhambra-t 2 kiegészítővel (2003 év játéka! ), Niagarát (2005 Év játéka! ),  Metro-t,  Gyűrük urát és Trivial Pursuit-et! Folyamatosan töltöm fel őket, de ha bármelyik érdekel, írj rám kérlek! : ) 
A társasjátékok között van teljesen új, mint ez az AQUARETTO és olyan is, amivel több éven keresztül játszottunk, de hiánytalan és jó állapotú.
Az Aquaretto társasjáték a nagysikerű 2007-es Év játéka, a Zooloretto folytatása. Az Aquaretto teljesen különálló családi játék, melyet iskolás vagy felnőtt csapatnak is egyaránt ajánlok.
Könnyű szabálya miatt gyorsan el lehet kezdeni, ugyanakkor taktikai, stratégiai lehetőségei sokadszorra is új meglepetésekkel szolgálnak. Aki még többre vágyik, az próbálja ki Aquarettot és a Zoolorettot együtt! Minden tekintetben hatalmas élmény!
Az Aquarettoban játékosok víziparkot építenek. Mindenkinek saját parkja van, amelyben medencéket hoz létre, és megpróbálja ügyesen kombinálva legjobban kihasználni a helyet. A medencékbe delfint, bálnát, fókát és sok más vízi állatot kell tenni, melyek a játék végén nyereménypontokkal kecsegtetnek. Egy-egy szülűpár kicsinyekkel is gazdagítja a parkot. Állatgondozó figurák elhelyezésével továbbbi nyereményekre lehet szert tenni. Az izgalmas döntések arról szólnak, hogy a középen rendelkezésre álló vízi-állatok közül ki mikor szállít magának. Az győz, aki jó időben, jó helyen épít, és végül a legértékesebb víziparkot alakította ki.
A doboz tartalma:
16 utód lap (fajonként 2-2)
88 állat lap (fajonként 11-11)
10 pénz érme
30 pénz
16 munkás
5 vízi állatkert tábla, ezeken 19 hely van az állatlapoknak, két etető állomás és két pénztárfülke is található rajzuk
10 kicsi (3 állat fér el rajta) és 10 nagy (négy állat fér el rajta) bővítmény tábla
5 gyűjtőmedence tábla, ahova a felesleges állatok kerülnek
5 teherautó
1 fa korong
Köszönöm, hogy benéztél, jó licitálást!
Kellemes Ünnepeket!



Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-18 00:32
. Zooloretto-AQUARETTO 2007 év játéka ÚJ! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft