2011. május 29., vasárnap

Greene, Graham: A csendes amerikai - Jelenlegi ára: 2 210 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A csendes amerikaiA könyv listaára: 2600 Ft. Leírás:
A világhírű regény eredetileg 1955-ben jelent meg, alig egy évvel a franciák végérvényes vietnami, Dien Bien Phu-i veresége után. Az író hosszú időt töltött Indokínában, közelről látta a francia gyarmati rendszer korhadtságát. Amikor a mindjobban erősödő népi ellenállást már csak a katonai terrorral lehetett féken tartani, megjelentek a színen az amerikai tanácsadók. A regény ennek az időszaknak, az ötvenes évek elejének atmoszféráját idézi fel Greene szokásos módszerével, izgalmas, kalandos cselekmény keretében. Elbeszélő hőse, Fowler, a cinikus, kiégett angol újságíró gondtalanul éldegél Saigonban Phuonggal, vietnami szeretőjével, Amikor megismerkedik Pyle-lal, kellemes barátra lel: az amerikai tisztviselő csendes, jószívű, korrekt, afféle kiscserkész. Lelkes kiscserkész módjára csinál mindent: így csábítja el - házassági ígérettel - Fowler szeretőjét, és így rendeztet sötét politikai machinációk érdekében plasztikbombás merényletet. Fowler lassan jön rá az igazságra, de amikor saját szemével látja egy robbanás áldozatait, kiesik a semleges megfigyelő szerepéből, és a Vietkong kezére juttatja Pylet. Fowler, a cinikus, kiégett angol újságíró gondtalanul éldegél Saigonban Phuonggal, vietnami szeretőjével, Amikor megismerkedik Pyle-lal, kellemes barátra lel: az amerikai tisztviselő csendes, jószívű, korrekt, afféle kiscserkész. Lelkes kiscserkész módjára csinál mindent: így csábítja el - házassági ígérettel - Fowler szeretőjét, és így rendeztet sötét politikai machinációk érdekében plasztikbombás merényletet. Fowler lassan jön rá az igazságra, de amikor saját szemével látja egy robbanás áldozatait, kiesik a semleges megfigyelő szerepéből, és a Vietkong kezére juttatja Pylet. A kitűnően szerkesztett, finom lélektani megfigyelésekkel teli regény mindvégig feszült, izgalmas olvasmányélményt ad. - Újólag is széles körben ajánlható. ISBN: 978-963-346-940-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 210 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 19:39
. Greene, Graham: A csendes amerikai - Jelenlegi ára: 2 210 Ft